2014 m. balandžio 30 d., trečiadienis

Rankinės su metaliniu užsegimu ir mezginiais/nėriniais siuvimo kursai Vilniuje

Rankdarbių Mokykla kviečia į rankinės su metaliniu užsegimu ir mezginiais/nėriniais siuvimo kursus.
Kursų metu darysime rankinę kurią dirbsime nuo pradžios iki galo: kursime viziją, darysme iškarpas pagal turimas rankenų užsegimus,  megsime arba nersime nėrinius, galbūt siuvinėsime ar kaip kitaip gaminsime norimas detales, siūsime rankinės vidui pamušalą, dirbsime rankenas ir t.t. 
Planuojami 4 užsiėmimai plius namuose reikės taip pat padirbėti.
Dėmesio!
Jeigu netinka kursų data ar laikas, rašykite laiškutį arba skambinkite - rasim tinkamesnį variantą :)

Sudėtingumas    
Kursai puikiai tiks ir norinčioms pasigaminti dailią išskirtinę rankinę. 

Ko reikės? 
Jeigu nežinote, ko norite, priemonės bus duotos, tačiau už jas reikės sumokėti. Rankines darysime su žalvario spalvos (kaip nuotraukoje) užsegimu arba sidabriniu.

Kaina ir trukmė
Kursų trukmė -  4-6 užsiėmimai po 1,5-2 val.
Kaina - vienas užsiėmimas 30 Lt. Iškart yra apmokami 4 užsiėmimai - 120 Lt, jeigu matysite, kad dar nespėjat, už kiekvieną papildomą užsiėmimą galėsite sumokėti atskirai. Priemonės į kainą neįskaičiuotos. Jeigu jums reikės tik metalinio užsegimo, tokio, kaip nuotraukoje, jis kainuos 30 Lt (žalvario spalvos, ilgis - 25 cm). Bus ir kitokių užsegimų, jų kainas pasakysiu per užsiėmimą. Jeigu norite nusipirkti pačios, parašykite man - patarsiu, kur galima įsigyti Vilniuje. Jeigu reikės visų priemonių (ir audinio, ir siūlų, ir pamušalo, ir paklijavimo, ir metalinių ar kitokių detalių rankenai bei papuošimui), visos priemonės kainuos 60 Lt. Audinių ir siūlų pasirinkimas bus.
Idividualių užsiėmimų kaina - 30 Lt už valandą (suderinus laiką, kitu jums patogiu laiku).
Šiuo metu renkama grupė šiam mėnesiui: 
Kur vyks kursai? 
Užsiėmimai vyks Vilniuje, Justiniškėse, šalia Justiniškių "Norfos" (ir Justiniškių turgelio), Justiniškių ir Rygos gatvių sankirtoje. Smulkesnė informacija - telefonu.

Kaip užsiregistruoti ?
Registracijai rašykite laišką adresu : rankdarbiumokykla@gmail.com . Laiške būtinai nurodykite, į kokius kursus  užsirašote.
Taip pat galite  skambinti tel. 8 675 15554.
Likus kelioms dienoms iki kursų, kiekvienas užsiregistravęs gaus laišką - priminimą su išsamesne informacija, kaip rasi Rankdarbių Mokyklą.
Jeigu norėsite užsiregistruoti likus dienai iki kursų arba tą pačią dieną, prašom skambinti (o ne rašyti el.laiškutį). 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą