2013 m. rugpjūčio 27 d., antradienis

Epoksidinės dervos papuosalų kursai, Vilniuje

Rankdarbių Mokykla kviečia į epoksidinės dervos papuošalų kursus.
Kursų metu iš sausų gėlių ir žolių komponuosime kompoziciją, kurią įamžinsim skaidrioje epoksidinėje dervoje. Sustingusi,ji atrodo kaip stiklas. Bus daromi keli darbai, kad išbandytumėt kelis epoksidinės dervos liemo būdus ir galimybes. Galima bus daryti sages, auskarus arba pakabukus.
 Dėmesio!
Jeigu netinka kursų data ar laikas, rašykite laiškutį arba skambinkite - rasim tinkamesnį variantą :) 


Sudėtingumas   


Kursai puikiai tiks visoms norinčioms išbandyti šią medžiagą ir įamžinti vasaros dalelę papuošaluose. 
 Ko reikės? 
Jeigu turite mėgstamų gėlių arba žolių, galite jas sudžiovinti ir atsinešti. Tačiau tai nėra būtina. Kursų metu visos medžiagos ir priemonės bus duotos.
 Kaina ir trukmė
Užsiėmimo trukmė -  1-1,5 val.
Vieno užsiėmimo kaina:  45 Lt. Dirbinius reikės palikti ir nejudinti, kol sustings. Tad reikės ateiti dar vieną kartą, kad galėtumėt atsiimti liejinius, jums patogiu laiku. Jeigu iš jų norėsite padaryti papuošalus, tai papildomai užtruks pusvalandį arba kiek daugiau ir kainuos 10 -  15 Lt (sages ir pakabukus liesime iškart formoje, tad papildomai su jomis nereikės dirbti, t.y. sustingę, jau bus paruošti pasipuošti).
Individualių užsiėmimų kaina - 60 Lt
Šiuo metu renkama grupė šiam mėnesiui: 

 Kur vyks kursai?
Užsiėmimai vyks Vilniuje, Justiniškėse, šalia Justiniškių "Norfos" (ir Justiniškių turgelio), Justiniškių ir Rygos gatvių sankirtoje. Smulkesnė informacija - telefonu.
 Kaip užsiregistruoti ?
Registracijai rašykite laišką adresu : rankdarbiumokykla@gmail.com . Laiške būtinai nurodykite, į kokius kursus  užsirašote.
Taip pat galite  skambinti tel. 8 675 15554.
Likus kelioms dienoms iki kursų, kiekvienas užsiregistravęs gaus laišką - priminimą su išsamesne informacija, kaip rasi Rankdarbių Mokyklą.
Jeigu norėsite užsiregistruoti likus dienai iki kursų arba tą pačią dieną, prašom skambinti (o ne rašyti el.laiškutį). 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą