2013 m. rugpjūčio 25 d., sekmadienis

Kepamo modelino kursai: "skanūs" auskarai, rugsėjo 4 d., trečiadienį,Vilniuje

Rankdarbių Mokykla kviečia į kepamo modelino auskarų kursus.
Kursų metu kursime kepamo modelino "skanių" auskarų (t.p. galima daryti ir pakabukų) detales: pyragelius arba torto gabaliukus. Apelsino riekelių nedarysime, jos bus paruoštos iš anksto, tačiau bus parodyta jų darymo technologija.
Planuojamas vienas užsiėmimas, kurio metu lipdysime skanėstus. Iškept bus galima patiems arba ateiti atsiimti iškeptų papuošalų kitą kartą (sutartu laiku).
Taip pat galėsite pasirinkti: arba suversite auskarus pačios namie, arba už papildomą mokestį padirbėsite dar pusvalandėlį sutartu laiku.
  Dėmesio!
Jeigu netinka kursų data ar laikas, rašykite laiškutį arba skambinkite - rasim tinkamesnį variantą :)
 
 Sudėtingumas   
Kursai puikiai tiks visoms norinčioms savo rankomis sukurti "skanų" papuošalą sau arba draugei. Priklausomai nuo jūsų noro ir kantrybės, parinksime, kokį skanėstą darysime :)
   
 Ko reikės? 
Atsineškite gerą ir darbščią nuotaiką, o medžiagos ir priemonės bus duotos.
   
Kaina ir trukmė
Vieno užsiėmimo trukmė -  2 val. Pradžia trečiadienį 18 val.
Užsiėmimo kaina:  60 Lt. Jeigu sugalvosite, kad dar papildomai norėsite ateiti ir suverti auskarus iš gamintų detalių, tai kainuos dar 15 Lt.
Individualių kursų kaina - 80 Lt.

  Kur vyks kursai?
Užsiėmimai vyks Vilniuje, Justiniškėse, šalia Justiniškių "Norfos" (ir Justiniškių turgelio), Justiniškių ir Rygos gatvių sankirtoje. Smulkesnė informacija - telefonu.
 
Kaip užsiregistruoti ?
Registracijai rašykite laišką adresu : rankdarbiumokykla@gmail.com . Laiške būtinai nurodykite, į kokius kursus  užsirašote.
Taip pat galite  skambinti tel. 8 675 15554.
Likus kelioms dienoms iki kursų, kiekvienas užsiregistravęs gaus laišką - priminimą su išsamesne informacija, kaip rasi Rankdarbių Mokyklą.
Jeigu norėsite užsiregistruoti likus dienai iki kursų arba tą pačią dieną, prašom skambinti (o ne rašyti el.laiškutį). 

1 komentaras:

  1. Auskarai iš modelino atrodo kaip valgomi. Bet pati tokių pasigaminti tikrai nesugebėčiau, nes tokiems dalykams nesu gabi.

    AtsakytiPanaikinti