2014 m. vasario 10 d., pirmadienis

Drabužio (nertinio, liemenės, palto, švarko, suknelės) nėrimo arba mezgimo kursai Vilniuje

Rankdarbių Mokykla kviečia į drabužių nėrimo arba mezgimo kursus: pasirinktinai nersime arba megsime nertinį su rankovėmis,liemenę, paltą, švarką arba suknelę.

Kursų metu nersime arba megsime drabužį ir išmoksime pagrindinių gudrybių: kaip teisingai išsimatuoti, kaip pasidaryti iškarpas arba kaip nerti be jų, kokį modelį pasirinkti, kokie siūlai ir vąšelis tinka geriausiai, kaip pasirinkti raštą, kaip dailiai įliemenuot arba kaip nerti/megzti sudėtingesnį modelį, kaip susiūti detales, kaip nerti/megzti statytas arba reglano rankoves, formuoti sagų kilpas, formuoti užsegimą arba paslėpti užtrauktuką, kaip užbaigti ir paslėpti siūlų galus ir t.t.
Dėmesio!
Jeigu netinka kursų data ar laikas, rašykite laiškutį arba skambinkite - rasim tinkamesnį variantą :)  

Sudėtingumas    
Kursai puikiai tiks visoms norinčioms pasipuošti savo rankų darbo drabužiu arba papuošti artimuosius,vaikus.
   
Ko reikės? 
Vąšelių arba virbalų galima bus pasiskolinti, o siūlų atsineškite savo. Jeigu nežinote, kokių siūlų ir kiek, prašome rašykite arba skambinkite arba... šalia yra rankdarbių priemonių parduotuvę, tad prieš pamoką galime susitikti ten ir padėsiu išsirinkti norimus siūlus bei patarsiu :)
   
Kaina ir trukmė
Kursų trukmė (dirbant su grupe) - 1,5 val. 
Kaina (vieno užsiėmimo)- 35 Lt (siūlai į kainą neįskaičiuoti), nuo trečio užsiėmimo kiekvieno sekančio užsiėmimo kaina - 30 Lt.
Individualių užsiėmimų kaina - 30 Lt už valandą (suderinus laiką, kitu jums patogiu laiku).
Šiuo metu renkama grupė šiam mėnesiui: suknelės mezgimo kursai
http://rankdarbiumokykla.blogspot.com/2014/02/sukneles-mezgimo-kursai-vasario-17-24-d.html
  
Kur vyks kursai?
Užsiėmimai vyks Vilniuje, Justiniškėse, šalia Justiniškių "Norfos" (ir Justiniškių turgelio), Justiniškių ir Rygos gatvių sankirtoje.

Kaip užsiregistruoti ?
Registracijai rašykite laišką adresu : rankdarbiumokykla@gmail.com . Laiške būtinai nurodykite, į kokius kursus  užsirašote.
Taip pat galite  skambinti tel. 8 675 15554.
Likus kelioms dienoms iki kursų, kiekvienas užsiregistravęs gaus laišką - priminimą su išsamesne informacija, kaip rasti Rankdarbių Mokyklą.
Jeigu norėsite užsiregistruoti likus dienai iki kursų arba tą pačią dieną, prašom skambinti (o ne rašyti el.laiškutį). 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą