2014 m. vasario 17 d., pirmadienis

Crewel embroidery kursai kovo 7,8d. Ves siuvinėjimo meistrė iš Latvijos

Sausio gale buvo rengti erdvinio siuvinėjimo kursai. Nusprendėm tęsti Lietuvoje mažai žinomų siuvinėjimo technikų kursus.
Kovo 7,8 d  į Rankdarbių mokyklą vėl planuoja atvykti siuvinėjimo meistrė iš Latvijos Tatjana Kolosova, studijavusi ir tebestudijuojanti siuvinėjimo meno žymiausiuose rankdarbių mokyklose, tokiose, kaip karališkoji siuvinėjimo mokykla Londone (RNS - Royal School of Needlework),International School of Textil Art (Vokietijoje) 
Mokymo tema - Crewel Embroidery (atsiprašau, nežinau lietuviško atitikmens). Šįkart nusprendėm, kad darysime nedidelį darbelį: išsiuvinėsime ir padarysime iki galo žirklučių dėklą.

Planuojami 2-jų dienų kursai: penktadienio vakare(nuo 17 val) ir šeštadienį iš ryto (nuo 10 val) iki pietų. Užsiėmimai po 4 val. Vietų skaičius ribotas. Dalyvauti gali visi norintys: ir jau buvę erdvinio siuvinėjimo kursuose, ir kiti.
Kaina - 200 Lt. Visos priemonės bus duotos.
Kursai būtų rusų kalba arba anglų.

Dėmesio toms, kurios dalyvavo erdvinio siuvinėjimo kursuose ir planuoja dalyvauti šiuose :)
Tatjana pasiūlė surengti mini konkursą: išsiuvinėkite erviniu siuvinėjimu kažkokį daiktą arba bent kokį motyvą ir atsineškite į kovo pradžios kursus. Tatjana išrinks iš jūsų darbų gražiausią  ir apdovanos nugalėtoją. Prizas gali būti: knyga ir siuvinėjimo rinkinys arba kažkas pačios Tatjanos siuvinėto. Taigi, manau, labai smagu bus prisiminti, ko mokėmės, ypač kai prizas tikrai vertas dėmesio :) Dalyvauti šiame mini konkurse gali tik tos, kurios dalyvavo Tatjanos erdvinio siuvinėjimo kursuose :)
O siuvinėsime kažką panašaus :)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą