2014 m. gegužės 28 d., trečiadienis

Kūrybinės stovyklėlės 6-18 metų vaikams Vilniuje, Justiniškėse: lėlės arba rankinės siuvimas.

Kviečiu į kūrybines stovyklėles vaikus nuo 6 iki 18 metų. Jų metu išbandysime kelias rankdarbių technikas ir visas žinias pritaikysime viename dideliame darbe.


1 STOVYKLĖLĖ
"Tekstilinės lėlės siuvimas"
Siūsime nedidelę tekstilinę 20 cm ūgio lėlę. Ji galės būti su judančiomis galūnėmis arba su tiesiog prisiūtomis rankomis ir kojomis. Lėlės akis ir burną piešime akriliniais dažais. Pritvirtinsime plaukus  siūlus. Lėlę aprengsime ir papuošime.


2 STOVYKLĖLĖ:
"Rankinės su metaliniu užsegimu gamyba"
Siūsime Darysime vieną darbą, bet išbandysime daug technikųTai bus rankinė kurią dirbsime nuo pradžios iki galo: kursime viziją, darysme iškarpas pagal turimas rankenų užsegimus, mokysimės megzti, nerti, siuvinėti  ar kaip kitaip gaminti  reikiamas detales (priklausomai, nuo vaikų noro, įgūdžių ir darbo spartos); visas detales pritaikysime rankinės puošybai, siūsime rankinės vidui pamušalą ir t.t. Gaminama rankinė bus mažesnė, negu nuotraukoje (planuojama maždaug 15x20 cm) :)
Ankstesnės stovyklėlės rezultatus pamatyti galite štai čia:
http://rankdarbiumokykla.blogspot.com/2014/04/mergaiciu-kurtos-rankines-ir-pinigines.html


Stovyklėlių darbo laikas ir trukmė 
Užsiėmimų trukmė - 5 užsiėmimai po 3 val.
Būtinai - arbatos pertraukėlė, tad vaikai gali su savim atsinešti užkandžių (geriausiai - sausainių arba kažko panašaus, nes užkandžiaujam ir vaišinam vieni kitus :) ). Arbatos arba negazuoto mineralinio visuomet bus.

Kokio amžiaus vaikams skirta stovyklėlė ?
Kviečiami 6 - 18 metų vaikai. Grupė nebus skirstoma pagal amžių, dirbsime visi kartu tuos pačius darbus, tik priklausomai nuo amžiaus ir darbo spartos, skirtingo sudėtingumo ir dydžio.
Renkama nedidelė 2-5 grupelė.

Ko reikės?  

Visos medžiagos ir priemonės bus duotos.

Kaina
Kaina - 150 Lt . Visos priemonės bus duotos. Apmokėjimas - pirmą užsiėmimų dieną. 

Kur vyks stovyklėlė?
Užsiėmimai vyks Vilniuje, Justiniškėse, šalia Justiniškių "Norfos" (ir Justiniškių turgelio), Justiniškių ir Rygos gatvių sankirtoje.

Kaip užsiregistruoti ?
Registracijai rašykite laišką adresu : rankdarbiumokykla@gmail.com . Laiške būtinai nurodykite, kad norit registruotis į stovyklėlę.
Taip pat galite  skambinti tel. 8 675 15554.
Likus kelioms dienoms iki kursų, kiekvienas užsiregistravęs gaus laišką - priminimą su išsamesne informacija, kaip rasi Rankdarbių Mokyklą.
Jeigu norėsite užsiregistruoti likus dienai iki kursų arba tą pačią dieną, prašom skambinti (o ne rašyti el.laiškutį). 
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą