2013 m. rugpjūčio 23 d., penktadienis

Krepšio nėrimo kursai rugsėjo 9, 16 d. Vilniuje Justiniškėse

Rankdarbių Mokykla kviečia į krepšio nėrimo kursus.
Kursų metu nersime krepšį ant storos virvės pagrindo, gerai laikantį formą. Krepšį puikiai pritaikysite buityje: į jį galima bus sudėti vaisius, įvairias malonias smulkmenas, įdėjus stiklinį indą į vidų panaudoti kaip vazą arba pieštukinę ir t.t.
Planuojami 2 krepšio nėrimo užsiėmimai ir vienas - bumbulų mezgimo užsiėmimas (kurie panaudoti puošybai). Per pirmą užsiėmimą nersime krepšio apačią ir išmoksime platinti jį bei kitų gudrybių, susijusių su nėrimu ant storos virvės. Per antrą užsiėmimą nersime rankenas ir vingiuotą krašto raštą, dažnai naudojamą airiškų nėrinių technikoje. Trečias užsiėmimas būtų skirtas bumbulų mezgimui 4-iais virbalais.
Galite ateiti tik į vieną, du arba visus 3 užsiėmimus.
Taip pat galite nerti ne krepšį, o, pavyzdžiui, padėkliukus, rankinę arba kažką kitką šia technika.
Dėmesio!
Jeigu netinka kursų data ar laikas, rašykite laiškutį arba skambinkite - rasim tinkamesnį variantą :)
 
 
 Sudėtingumas   
Kursai puikiai tiks visoms norinčioms savo rankomis sukrti gražų  daiktą namams arba dovanų. Nerti kviečiamos ir tik mokančios nunerti grandinėlę, ir jau su patirtimi.
   
Ko reikės? 
Vąšelių galima bus pasiskolinti, o siūlų atsineškite savo. Jeigu nežinote, kokių siūlų ir kiek reikia, prašome rašykite arba skambinkite. Jegi neturite siūlų arba laiko jiems nupirkti, Rankdarbių Mokykloj bus galima įsigyti ir virvės, ir siūlų, tačiau apie šį norą praneškite iš anksto.

   
Kaina ir trukmė
Vieno užsiėmimo trukmė -  1,5-2 val. Pradžia pirmadieniais 18 val.
Vieno užsiėmimo kaina:  45 Lt. Jeigu nusprendėte ateiti visus 3 arba 2 kartus, vienas užsiėmimas kainuos po 35 Lt.
Priemonės į kainą neįskaičiuotos.
   
Kur vyks kursai?
Užsiėmimai vyks Vilniuje, Justiniškėse, šalia Justiniškių "Norfos" (ir Justiniškių turgelio), Justiniškių ir Rygos gatvių sankirtoje. Smulkesnė informacija - telefonu.
  

Kaip užsiregistruoti ?
Registracijai rašykite laišką adresu : rankdarbiumokykla@gmail.com . Laiške būtinai nurodykite, į kokius kursus  užsirašote.
Taip pat galite  skambinti tel. 8 675 15554.
Likus kelioms dienoms iki kursų, kiekvienas užsiregistravęs gaus laišką - priminimą su išsamesne informacija, kaip rasi Rankdarbių Mokyklą.
Jeigu norėsite užsiregistruoti likus dienai iki kursų arba tą pačią dieną, prašom skambinti (o ne rašyti el.laiškutį). 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą