2017 m. kovo 5 d., sekmadienis

Kviečiu į rankdarbių klubą (nuo 2017 03 09)

Sveiki,
atnaujinu Rankdarbių mokyklos veiklą ir kviečiu pavasarį pasitikti besimokant rankdarbių.
Mokymo programa, užsiėmimų laikas bei trukmė:
Jeigu susirinks grupės, užsiėmimai vyks nuo kovo 9 iki gegužės pabaigos (2017m). Renkamos nuolatinės grupės žmonių, kurie pasiryžę vieną vakarą per savaitę skirti vien tik rankdarbiams. Rankdarbių klubui renkama 6-10 žmonių grupė.
Mokymo programa bus labai įvairi: ir tadicinis mezgimas/nėrimas, ir sutažas, ir "frivolite", ir įvairios įdomesnės siuvinėjimo technikos, ir rankdarbiai iš popieriaus (scrapbook, užrašinių/receptinių gamyba, karpiniai ir pan) ir kitos technikos. Ją pradžioje sudarysiu savo nuožiūra, o vėliau galėsim kartu su narėmis koreguoti. Mokymo tikslas ne vien tik išbandyti vieną ar kitą techniką/ technologiją,  bet ir gauti rezultatą. Ir, žinoma, bendrauti ir maloniai leisti laiką. 
Užsiėmimai vyks kartą per savaitę nuo 18 val iki 20-20.30. Aš jau busiu nuo 17,30, tad jeigu kas nors baigia darbus ansčiau ir nori padirbėti ilgiau, galite atvažiuoti ansčiau. Daugumą darbų darysime kelis užsiėmimus, o atsižvelgiant į tai, kad dirbs ne vienas žmogus, kartais bus ir namų darbai (jeigu kažko nespėjat su visais), kad galėtumėm kartu keliauti pirmyn ir užbaiginėti darbus bei nepalikinėti pusfabrikačių stalčiuose.
Viską, ką pagaminsite, galėsite pasiimti.
Taip pat kviečiamos visos, kurios lankė klubus praeitais metais. Temos gali kartotis, bet tai tik į naudą :)

Nario mokestis ir ko dar reikės?
Nario mokestis :
- naujoms narėms - 60 eurų už 4 mėnesio užsiėmimus (vienas užsiėmimas 15 eurų).
- senoms narėms - 40 eurų už 4 mėnesio užsiėmimus (vienas užsiėmimas 10 eurų)
Jeigu kurį nors mėnesį išpuola 5 užsiėmimai, dirbsime pagal susitarimą: arba 4 užsiėmimus ir 5-ą nedirbsime, arba dirbsime visus 5 užsiėmimus ir mokestis tą mėnesį atitinkamai bus didesnis.
 Nario mokestį mokėsite kiekvieno mėnesio pradžioje per pirmą mėnesio užsiėmimą. Jeigu praleisite užsiėmimą, už jį pinigai nebus grąžinami, tačiau visuomet bus galimybė ateiti su kitu klubu ir išmokti kažko kito. Jeigu nuspręsite nelankyti, apie tai praneškite iš anksto, o už einamą mėnesį pinigai taip pat nebus grąžinami. Pinigai bus grąžinami vieninteliu atveju: jeigu užsiėmimai neįvyks dėl mano kaltės.
Įrankius (virbalus, vąšelius, žirkles, siuvinėjimo lankelius, adatas ir visą kitą), kurių reikės užsiėmimui, duosiu. Jeigu norėsite neštis namo darbo užbaigimui, tai galėsite be vargo padaryti, palikdami užstatą. Jį grąžinsiu, kai grąžinsite įrankį. 
Medžiagų ir priemonių, tokių kaip audinio, siūlų, dažų ir pan., kurių reikės rankdarbiui, galėsite įsigyti ir atsinešti patys arba galėsit naudotis mano turimomis priemonėmis ir susimesti po keletą Lt už jas. Planuojam, kad daugumai užsiėmimų priemonės kainuos kažkur apie 3-5 eurai, tik sudėtingesnėms technikoms ir darbams gali būti kiek daugiau, bet tai tik su Jūsų sutikimu ir apie tai tarsimės iš anksto, prieš kiekvieną užsiėmimą. 

Kaip užsiregistruoti ir kada prasidės užsiėmimai?
Jeigu susirinks grupės, užsiėmimai vyks nuo kovo 9 iki gegužės pabaigos (2017m).
Registruotis gali visi norintys: ir pažengę, ir dar tik svajojantys pasinerti į rankdarbių pasaulį. Tik siūlau prieš tai gerai pamąstyti: ar tikrai turėsite galimybę nuolat lankyti klubus. Būtų smagu, kad susiburtų tikra tvirta komanda, pasiryžusių nuo pat pirmo užsiėmimo nukeliauti kartu visus keletą mėnesių.
Registracijai rašykite laiškutį adresu : rankdarbiumokykla@gmail.com  . Laiške būtinai nurodykitesavo kontaktus. Taip pat galite  skambinti tel. 8 675 15554.

Kur vyks užsiėmimai?
Užsiėmimai vyks Vilniuje, Žemaitės g. 21.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą